Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden MuffinMania

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten, diensten en/of overige rechtsbetrekkingen die tot stand komen met MuffinMania.

KvK nummer: 24301545

Bestellen/reserveren

Een bestelling kan in principe tot 2 weken voor de afhaaldatum geplaatst worden, mits er natuurlijk plek is. M.u.v. grote ( bruids ) taarten. De bestelling dient via info@muffinmania.nl geplaatst te worden. Als u een taart wilt bestellen, krijgt u altijd een offerte/factuur terug met uw bestelling.

Graag wil ik alle correspondentie via de mail laten verlopen m.b.t. het bestellen van een taart, zodat er geen misverstanden/fouten kunnen ontstaan en ik alles zwart op wit heb.

Alle genoemde bedragen in een offerte/factuur zijn exclusief 9% BTW.

Afspraken zijn bindend. Mocht u binnen 2 weken voor de ophaaldatum uw bestelling willen veranderen kan dit alleen schriftelijk per mail en in overleg. Het kan zijn dat het totaalbedrag hierdoor hoger wordt.

Mocht u last minute een bestelling willen plaatsen neem dan contact op via info@muffinmania.nl om te overleggen wat er nog mogelijk is.

MuffinMania maakt geen foto’s na. U kunt wel een foto meesturen als voorbeeld wat uw wens is qua stijl en/of kleuren.

MuffinMania gaat er vanuit dat bij het bestellen van een product, bekend is gemaakt met het feit dat er eventueel sprake is van allergieën.

Betaling/annulering

In verband met de voorbereidingen dient het totaalbedrag van uw bestelling uiterlijk 7 dagen voor de ophaaldatum op mijn rekening te zijn bijgeschreven. ( Het rekeningnummer staat altijd op de factuur vermeld )

Annuleringen binnen 7 dagen voor de ophaaldatum wordt 50% van het totaalbedrag terugbetaald.

Annuleringen binnen 3 dagen voor de ophaaldatum vervalt het recht op teruggave van het totaalbedrag.

Grote (Bruids)taarten v.a. 3 lagen

Grote ( Bruids ) taarten dienen uiterlijk 4 weken voor de datum besteld te worden. In overleg kan dit verschillen. Voor bruidstaarten kan, minimaal 2 weken van te voren, eventueel een proeverij plaatsvinden om stijl, smaken en kleuren te overleggen.

Uiterlijk 2 weken voor de afleverdatum dient 70% van het totaalbedrag op mijn rekening te zijn bijgeschreven.

Annuleringen binnen 10 dagen voor de ophaaldatum wordt 50% van het totaalbedrag terugbetaald.

Annuleringen binnen 1 week voor de ophaaldatum vervalt het recht op teruggave van het totaalbedrag.

MuffinMania is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé) omstandigheden de opdracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard zal ik eerst proberen een voor u passende oplossing te vinden. Indien er al een vooruitbetaling heeft plaatsgevonden zal het gehele overgemaakte bedrag aan u worden terugbetaald. Het te restitueren bedrag kan nooit hoger zijn dan het overeengekomen bedrag van de geannuleerde bestelling.

Klachten

Bent u niet tevreden over uw bestelling dan dient u dit binnen 24 uur na levering schriftelijk kenbaar te maken en een voorbeeld van uw klacht bij te voegen om te kunnen onderzoeken waar het fout is gegaan. MuffinMania is niet verantwoordelijk voor de invloed op het product van de vervoer- en bewaarcondities uwerzijds.

Vervoer

Uw bestelling dient opgehaald te worden in Capelle aan den IJssel. Uw bestelling wordt stabiel en goed verpakt, zodat deze normaal vervoerd kan worden. Het vervoer is op eigen risico. MuffinMania bezorgt alleen in overleg. Binnen een straal van 15 km vanaf Capelle aan den IJssel is dit gratis, na 15 km betaalt u 0,40 ct per kilometer.

Auteursrecht

Alle inhoud die voor inzage beschikbaar wordt gesteld met betrekking tot de site, is het eigendom onder auteursrechtelijke bepalingen van MuffinMania en wordt beschermd onder de wetten van het auteursrecht en internationale verdragen.

Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MuffinMania (tekst) informatie, afbeeldingen, foto’s, producten en/of diensten die deel uitmaken van de site MuffinMania te wijzigen, kopiëren, distribueren, verzenden, tonen, uit te voeren, te verveelvoudigen, openbaar te maken, in licentie te geven, er afgeleide werken van te maken, over te dragen of te verkopen.

Privacy

Gegevens van de opdrachtgever zullen niet worden doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.